"Navigeren door het HRTech-landschap."
SLUIT MENU

Kyden HR-Talks event

10 oktober 2024

Op donderdagmiddag 10 oktober van 13:30 – 17:00 uur (+ aansluitende borrel) organiseert Kyden zijn jaarlijkse HR Talks event op hun kantoor in Baarn (Amsterdamsestraatweg 40)!

Vandaag de dag staat het bevorderen van duurzame en gezonde werknemers centraal. Aan de andere kant willen we juist de productiviteit bevorderen. Dit lijkt op het eerste gezicht als een spagaat voor HR; maar wat als dit ook in harmonie samen kan gaan?

Het ontwikkelen en behouden van een werkomgeving die zowel sociaal verantwoord als economisch stabiel is, vormt een aanzienlijke uitdaging. Het vereist het vinden van harmonie tussen de behoeften van het bedrijf, de medewerkers en de samenleving als geheel, met een speciale focus op welzijn en het beheersen van werkdruk.

De eerste sprekers zijn bekend!

Keynote spreker Bonny de Vries van Transavia
Bonny de Vries, Lead Health bij Transavia, zal haar expertise op het thema productiviteit en vitaliteit in harmonie delen tijdens het HR event. Bonny deelt Transavia’s inspirerende en effectieve aanpak in het kader van vitaliteit en verzuimpreventie voor diverse doelgroepen (bijv. grondpersoneel, kantoormedewerkers en cabinepersoneel). Daarnaast gaat ze in op de uitdagingen bij onregelmatige diensten en deelt ze informatie over de datagedreven aanpak van Transavia.

Keynote spreker Henk-Jan Messchendorp
Henk-Jan is een bedrijfskundig specialist en bovenal innovator in het HR-domein van de Nederlandse gezondheidszorg. Met zijn kennis van veranderkunde, neurowetenschap en filosofie doorbreekt hij vaak de gevestigde normen, waardoor hij complexe processen eenvoudig weet te maken. Hij is een radicale omdenker met een passie en drive om medewerkers van het begin van hun carrière tot na hun pensioen vitaal, gezond en duurzaam inzetbaar te houden.

Een aantal thema’s die aan bod zullen komen tijdens dit event:

  • Diversiteit, gelijkheid en inclusie: Hoe creëer je een divers personeelsbestand, waar draagt dat aan bij en hoe vind je harmonie tussen al die verschillende medewerkers?
  • Leiderschapsontwikkeling: Hoe neem je je leidinggevende mee en hoe zorg je ervoor dat zij impact maken op het bedrijfsresultaat maar ook op het werkplezier van hun team?
  • Strategische personeelsplanning: Innovatieve en onconventionele aanpakken om met je personeelstekort om te gaan

Dit event biedt een platform voor HR-professionals om te verkennen, te leren en te inspireren in de zoektocht naar het creëren van een diverse, gezonde en veerkrachtige werkomgeving.

Kortom: je krijgt veel waardevolle inzichten, direct toepasbare tips van een toonaangevende professional. Zorg dat je erbij bent!

Datum: Donderdag 10 oktober

Tijd: 13:30 – 17:00 uur (+ aansluitende borrel)
Locatie: Ons kantoor in de Baarnse bossen

Meld je snel aan! Er zijn beperkt plekken beschikbaar en de aanmeldingen gaan hard:

https://www.kyden.com/uitnodiging-hrevent-oktober

Inschrijven