"Navigeren door het HRTech-landschap."
SLUIT MENU

Event Digital HR van PW. op 21 juni in de Jaarbeurs

digital-HR-272x272Op deze dag een aantal interessante sprekers die je mee kunnen nemen in het digitaliseren van je HR strategie, waaronder Jochem van Dijk van de ABN Amro. Eerder hoorden we al Sjoerd Keuter van de ABN Amro hierover spreken bij de HR Tech Meetup in maart. Daar kregen we inzicht in hoe rigoureus de transformatie bij HR verloopt. Van Dijk zal daar ongetwijfeld ook over vertellen dus dat belooft een leerzaam verhaal te worden.  

Bij diezelfde meetup in maart sprak Martine van der Lee van KLM, waarover we dit artikel over het onzichtbaar worden van HR software schreven. Dat zou hooguit hele verre toekomst zijn, maar schetst wel een beeld van hoe groot de impact van technologie kan worden.

Uiteraard komen ook andere trends in digitalisering voorbij zoals Blockchain, Design Thinking en story telling. De rode draad hierbij zou moeten zijn hoe je de medewerker ervaring, of je employee experience, van je HR processen digitaal kunt verbeteren. Door al die nieuwe trends komt de HR afdeling en de manager steeds meer op de achtergrond en gaat alles draaien om die medewerker die meer kan leren, beter kan presteren, duurzamer inzetbaar wordt en vooral veel zelf aan het roer kan staan. 

Er is ook een ’tech playground’ waar je die nieuwe technologie zelf kan ervaren en als je meer wilt weten kun je natuurlijk altijd in onze aanbiedersgids terecht. Inschrijven kan hier

Mark is HR projectleider en adviseur om te groeien naar Total Talent Management.