"Navigeren door het HRTech-landschap."
SLUIT MENU

Teampeak

Teampeak – HR Performance Management software waar je écht iets aan hebt

Teampeak is een innovatieve tool voor toekomstgericht HR performance management, gericht op het versterken van het leervermogen van organisaties en het behalen van doelen. Het helpt teams om eigenaarschap te nemen over hun ontwikkeling, stimuleert een cultuur van continue feedback en dialoog, en richt zich op het benutten van talenten. Door duidelijke doelen te stellen en het beoordelingsproces (de gesprekscyclus) te vernieuwen, draagt Teampeak bij aan de groei en bevlogenheid van medewerkers, waardoor medewerk effectiever bijdragen aan de organisatiedoelen.

Teampeak biedt een krachtige set features die teams helpen hun prestaties te optimaliseren. Belangrijke functies zijn onder andere OKR (Objectives and Key Results) management voor duidelijke doelstellingen, real-time feedback om continue groei te bevorderen, en 360 graden feedback voor een compleet beeld van prestaties. Daarnaast biedt Teampeak periodieke check-ins en performance reviews, wat zorgt voor een flexibele en effectieve beoordelingscyclus. De tool is gebruiksvriendelijk, schaalbaar en volledig aanpasbaar aan de behoeften van elk team.

Bezoek de website van Teampeak voor meer informatie of volg ons op LinkedIn voor updates of download een van onze brochures.