"Navigeren door het HRTech-landschap."
SLUIT MENU

Kyden verwelkomt CEO Jaap Merkus

Full-service ESG dienstverlener Kyden breidt haar directie uit met Jaap Merkus als CEO.

Jaap Merkus, de nieuwe CEO van Kyden, bekleedde eerdere CEO- en managementposities bij onder andere Valori, EY, Koninklijke Gazelle en Philips. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van transformatie, innovatie en duurzaamheid.

“Ik ben enorm enthousiast om deel uit te maken van Kyden,” aldus Merkus. “Kydens toewijding aan het versnellen van de transitie naar een duurzame samenleving resoneert sterk met mijn eigen waarden en professionele ambities. Ik kijk ernaar uit om samen met het team te werken aan innovatieve oplossingen met versnelde en duurzame impact bij onze klanten”.

Roy Klaassen en Stefanie van de Griendt, managing directors bij Kyden, delen hun enthousiasme: “Zijn expertise en ervaring op het gebied van strategisch management zijn een grote aanwinst voor Kyden”. We kijken ernaar uit om gezamenlijk de volgende stappen te zetten in onze missie voor duurzaamheid en groei.”

De redactie van HRTech Arena plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. Suggesties en tips kunt u sturen naar redactie[AT]zipmedia.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *