"Navigeren door het HRTech-landschap."
SLUIT MENU

Finse Sympa en Nederlandse Recruitee samen verder

De samenwerking brengt de software-oplossingen van beide bedrijven onder één dak, wat de bedrijven voorziet van een volledig aanbod van geavanceerde tools voor het automatiseren van HR taken en het versterken van de expertise van HR professionals. Vanaf nu kunnen klanten hun voordeel doen met het uitgebreide gecombineerde productaanbod, bestaande uit een toonaangevend talent acquisition platform en een uitgebreid kern HR platform, naast de significante uitbreiding van het geografische bereik van de groep.

De gecombineerde groep zal meer dan 4.000 klanten hebben, verspreid over Europa en de VS, en een team van meer dan 250 werknemers. Vooraanstaande wereldmerken zoals Autobahn, Red Bull Media House, Innocent Drinks, Breitling, Oatly, BMW, Toyota, TNT, Dustin en Byggmax gebruiken de software al om het beste talent aan te trekken, efficiënter te werven, de ontwikkeling van hun werknemers te koesteren en om slimmere strategische beslissingen te maken.

Kirsten ter Horst, HR & Facility manager bij FRISS – een langdurige klant van beide bedrijven, merkte op “We hebben beide producten op succesvolle manier gebruikt en kunnen ons inbeelden hoe deze op een natuurlijke manier bij elkaar passen. We zijn enthousiast om meer te horen over de combinaties en de mogelijkheden die het ons zal bieden”.

Lees het hele persbericht.

Mark is HR projectleider en adviseur om te groeien naar Total Talent Management.