"Navigeren door het HRTech-landschap."
SLUIT MENU

HR Technology Awards

26 september 2024

De 2e editie van het award- en netwerkevenement HR Technology Awards vindt plaats op 26 september 2024 in Eindhoven.

Op de eerste editie van de HR Technology Awards, georganiseerd door SuccessDay en Transformation Forms, kwamen bijna honderd CHRO’s, CIO’s, HR- en IT-directeuren en professionals werkzaam binnen de HR-Tech wereld af. 

Naast de uitreiking van prijzen, staat de HR Technology Awards ook in het teken van kennisdeling. Op het evenement is er veel ruimte voor het verkrijgen van nieuwe inzichten, zicht krijgen op de nieuwste trends en worden best practices met elkaar gedeeld. Ook is het een uitstekende kans om te netwerken. 

Bas Eggelaar, oprichter van HR-consultancykantoor SuccessDay, zegt over tweede editie: “Vorig jaar hebben we een geweldig succes behaald met de eerste editie van de HR Technology Awards. Dit jaar willen we die successen overtreffen en nog meer waarde toevoegen aan de HR-sector door innovatie en samenwerking te blijven stimuleren.”

De HR Technology Awards wil een platform bieden voor het vieren van innovatie en excellentie in de HR-branche. “Dit jaar streven we ernaar om het event nog groter en uitdagender te maken,” vertelt Eggelaar, “We willen nog meer kennis delen, nog meer netwerken mogelijk maken en natuurlijk nog meer organisaties in het zonnetje zetten die een voorbeeld zijn voor anderen.”

Vergelijkbaar met vorig jaar zijn er prijzen te verdelen in de categorieën Best HR Technology Product Innovation, Best HR Transformation using Technology en Best Next Generation HR Technology. In 2023 werden de Awards in de wacht gesleept door Just Eat Takeaway, Workday en Crunchr.

De awardshow vindt op 26 september plaats in De Kazerne in Brainport, Eindhoven.

Schrijf je hier in voor het event. 

Inschrijven