"Navigeren door het HRTech-landschap."
SLUIT MENU

Vergroot je marktkennis en doe mee aan het HR Realities onderzoek

Fosway Group heeft jou nodig om je marktkennis en die van vakgenoten te vergroten. Ieder jaar inventariseert de Fosway Group, in samenwerking met UNLEASH, de HR-tools en processen. Hoe staat het ervoor?

Fosway Group doet jaarlijks onderzoek naar beschikbare HR-tools. Het onderzoek richt zich dit jaar op hoe HR-teams de talloze veranderingen binnen HR beheren, met aandacht voor gebieden als HR-investeringen, veranderingen in het ecosysteem en technologische adoptie.

Realities onderzoek 2023

Uit het HR Realities onderzoek van vorig jaar bleek dat slechts 33% van de HR-professionals hun HR-systemen geschikt vinden voor de moderne werkvloer. Verder stond het ondersteunen van de digitale transformatie op de werkvloer en het aannemen van next-generation HR-benaderingen hoog op de prioriteitenlijst.

Ook was er aandacht voor AI. Vorig jaar dachten 34% van de HR-leiders nog dat de claims over de impact van AI op HR overhyped zijn. Hoe zit dat dit jaar? Denken zij daar nog zo over?

Vul de vragenlijst in

Deelnemen aan het onderzoek is de hele zomer van 2024 mogelijk. De eerste resultaten en inzichten zullen worden gedeeld op UNLEASH World, op 16 en 17 oktober in Parijs.

Meedoen aan het onderzoek? Dat kan via deze link.

De redactie van HRTech Arena plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. Suggesties en tips kunt u sturen naar redactie[AT]zipmedia.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *