"Navigeren door het HRTech-landschap."
SLUIT MENU

Platform Culture Amp lanceert platform People Analytics voor datagedreven HR-management

Culture Amp, een platform voor employee experience, heeft een nieuw product aangekondigd: People Analytics. Dit platform voor talent intelligence ontsluit HR-data en vertaalt ze naar bruikbare inzichten voor organisaties om het potentieel van hun mensen beter te benutten.

De lancering van het nieuwe product People Analytics van Culture Amp volgt op de in maart aangekondigde overname van het People Analytics-platform Orgnostic.

Culture Amp’s People Analytics brengt data van HR, finance data en business systemen samen, waardoor managers een holistisch beeld krijgen van hun werknemers. Met deze data kunnen organisaties datagedreven beslissingen nemen en proactieve strategieën bedenken. Volgens de ontwikkelaars zorgt deze aanpak voor betrokken medewerkers en betere bedrijfsresultaten.

Real-time inzichten en intuïtieve dashboards stellen managers in staat om personeelsvraagstukken proactief aan te pakken, de employee experience te verbeteren en zakelijk succes te stimuleren.

Komst van Talent Intelligence

Deze productontwikkeling past in de trend van de transformatie van HR naar datagestuurde strategieën. Volgens Josh Bersin is de komst van talent intelligence een van de meest existentiële veranderingen in de HR-technologie in decennia.

Didier Elzinga, medeoprichter en CEO van Culture Amp, over de lancering van People Analytics: “Om bedrijven echt te helpen veranderingen op grote schaal te stimuleren en leiders de tools te geven die ze nodig hebben om de strategie van hun organisatie te sturen, moeten we hen helpen deze inzichten te verbinden met talloze andere databronnen. Met Culture Amp’s People Analytics kunnen we klanten helpen om alle data te verbinden, ongeacht waar deze zich bevindt in de organisatie, en we kunnen die data combineren met onze people science om AI-ondersteunde inzichten te bieden en trends te voorspellen.”

De redactie van HRTech Arena plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. Suggesties en tips kunt u sturen naar redactie[AT]zipmedia.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *