"Navigeren door het HRTech-landschap."
SLUIT MENU

Navigeren door het HRtech-landschap met de vernieuwde HRTech Arena

HRTechReview.nl kreeg niet alleen een frisse nieuwe jas, maar ook een nieuwe naam: HRTechArena.nl. Deze naam en de nieuwe functionaliteiten doen meer recht aan het doel van de website: navigeren door het HRtech-landschap. Mét als middelpunt de Arena, het overzicht van alle HRtech aanbieders in Nederland.

HRTech Arena is een onafhankelijk kennisplatform met een expertcommunity die gebruikers en ontwikkelaars van HR technologie wil informeren over ontwikkelingen in het snel ontwikkelde landschap van HRTech.

Op het platform vind je nieuws, onderzoeken, trends en innovaties in de markt en daarnaast informatie, casuïstiek en advies over het selecteren, implementeren en gebruiken van HR-technologie. De kennisartikelen op HRTech Arena worden geschreven door een onafhankelijk redactie en experts.

Alle aanbieders van HRTech op Nederlandse markt

Naast artikelen en dossiers bevat HRTechArena het grootste overzicht van in de Nederlandse markt actieve aanbieders van HRTech en van consultants die kunnen adviseren over selecteren en implementeren van tooling. Op dit moment bevat het overzicht 505 aanbieders. 

Zie je als HRtech-gebruiker door dit grote bos de bomen niet meer, dan biedt de handige selectietool van HRTech Arena uitkomst. Door het toepassen van filters krijg je een overzicht van de HRtech-oplossingen die het beste passen bij je voorkeuren. Wanneer je selectie verfijnd genoeg is, kun je een rapport met die lijst downloaden en als ‘long list’ gebruiken voor je zoektocht naar nieuwe technologie.

Voormalig hoofdredacteur en oprichter Mark van Assema over de vernieuwde website: ”Uiteraard ben ik er erg trots op dat het oorspronkelijke idee – dat ik in 2017 had en samen met Jaap Grol en Yvette Minderhoud heb uitgebouwd tot een succesvol kennisplatform – deze volgende stap heeft gezet onder de ZiPmedia-vlag. De nieuwe site biedt niet alleen met een frisse blik het bekende overzicht van aanbieders van HR-technologie, maar ook de nieuwe indeling van de inhoudelijke artikelen is logischer voor bezoekers. Met de nieuwe naam en het professioneler imago van de site is het platform nog aantrekkelijker voor nieuwe partners die kopers van HRTech willen helpen om door de bomen het bos te zien.”

Volgens Hugo-Jan Ruts, directeur en uitgever van ZiPmedia past de vernieuwde website nu nog beter in het portfolio van ZiPmedia. “In de kantelende wereld van werk speelt HR-technologie een aanzienlijke rol. Wie wil meebewegen in de snel veranderende arbeidsmarkt, kan niet zonder actuele, betrouwbare en snel toegankelijke informatie. Door de overzichtelijke dossiers en een duidelijke navigatie krijgen de lezers nu nog beter toegang tot de waardevolle kennis gedeeld door onze experts. De Arena en de bijbehorende selectietool bevorderen daarnaast een betere match tussen gebruikers en aanbieders van HRtech.”

Kantelende wereld van werk

HRTechArena wordt uitgeven door ZiPmedia BV, een uitgever gespecialiseerd in de ‘kantelende wereld van werk’. Momenteel geeft ZiPmedia vijf online titels uit, ondersteund door (offline) events, webinars, podcasts en print (rapporten, whitepapers, boeken). Naast HRTechArena zijn dat HRMorgen, FlexNieuws, ZiPconomy en NextConomy.

De redactie van HRTech Arena plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. Suggesties en tips kunt u sturen naar redactie[AT]zipmedia.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *