"Navigeren door het HRTech-landschap."
SLUIT MENU

Zomerserie: #HRTech Podcasts

Tijdens de zomer bespreken we een aantal podcasts op het gebied van #HRTech. Om vanuit je luie stoel, of tijdens je reis, toch wat vakkennis op te doen. In deze vierde aflevering van de zomerserie bespreken we drie podcasts van Josh Bersin, een expert op het gebied van #HRTech.

The Changing Role Of Data And People Analytics In HR

Mensen zijn een grote kostenpost voor bedrijven, maar hoe beheren we deze kosten goed? Daarvoor hebben we volgens Josh Bersin betere, meer geïntegreerde gegevens over mensen nodig. In deze podcast introduceert hij het idee van Systemic People Analytics, een nieuwe manier van denken over HR-technologieën. Ook bespreekt hij waarom we ondanks kunstmatige intelligentie speciale platforms nodig hebben voor ‘systemische people analytics’.

Beluister deze Engelstalige podcast (ongeveer 25 minuten).

The Rise Of The Copilots: Inside Microsoft Announcements To Bring AI To Daily Life

Onlangs lanceerde Microsoft diverse tools om IT-afdelingen, leveranciers en individuen te helpen kunstmatige intelligentie toe te passen in het dagelijks leven. In deze podcast bespreekt Josh Bersin de implicaties van deze transformationele nieuwe set tools en hoe belangrijk ze zullen zijn voor alle gebieden van HR.

Beluister deze Engelstalige podcast (ongeveer 20 minuten).

Organizational Ingenuity: The Secret To Success In The World Of AI

Josh Bersin vertelt in deze podcast dat we op het punt staan om allemaal SuperHuman-werkers te worden dankzij kunstmatige intelligentie, waardoor we de kans krijgen om meer te doen met minder mensen. Maar dat lukt niet als je organisatorisch niet vindingrijk bent. Dat is de focus van deze podcast.

Beluister deze Engelstalige podcast (ongeveer 20 minuten).

De redactie van HRTech Arena plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. Suggesties en tips kunt u sturen naar redactie[AT]zipmedia.nl