"Navigeren door het HRTech-landschap."
SLUIT MENU

Byner introduceert geavanceerde AI Assistant

Byner introduceert de Byner AI Assistant. De assistent integreert de tools van OpenAI in het end-to-end platform van Byner.

Byner introduceert de Byner AI Assistant. De assistent integreert de tools van OpenAI in het end-to-end platform van Byner. Hierdoor kunnen onder andere detacheringsbureaus efficiëntere werkprocessen, verhoogde medewerkerstevredenheid en een hechtere relaties realiseren.

Naar het volgende niveau in Staffing & Recruitment

De ontwikkelingen en kansen van AI in Staffing & Recruitment volgen elkaar snel op. Dankzij de AI Assistant in Byner lopen bureaus voorop in deze transformatie, besparen ze tijd en geld en maken ze kwalitatieve verbeterslagen.

“De Byner AI Assistant is speciaal ontwikkeld voor bureaus, persoonlijk in te richten, en altijd en overal beschikbaar in het gehele proces. Hij groeit mee met je organisatie en kan je stap voor stap die processtappen optimaliseren die voor jouw bureau belangrijk zijn. Voor het ene bureau zijn dat bijvoorbeeld stappen rondom de vacature en bij het andere bureau is dat meer rondom de kandidaat en het kandidatenproces”, aldus Ralph Brasker, CEO van Byner.

Benut kracht OpenAI

De AI is verweven in het complete end-to-end platform van Byner en versterkt alle kernprocessen van bureaus in Staffing & Recruitment. Daarnaast benut het de kracht van een speciale functionaliteit van OpenAI waardoor het inzetbaar en tegelijkertijd veilig is. “Wat de Byner AI Assistant krachtig maakt, is dat we hem volledig gebaseerd hebben op succesvolle standaarden in de branche”, vult CTO Martijn Brandse aan.

Community Driven Innovatie

Byner is gebouwd  in co-creatie met een community aan klanten, partners en experts. Zij delen continu kennis en ervaringen om de oplossing door te ontwikkelen en te optimaliseren. “Onze library met custom prompts begint al aardig te groeien”, aldus Martijn Brandse. “Samen met onze klanten vinden we steeds meer use cases die zorgen voor verhoogde productiviteit en efficiëntie.”

De redactie van HRTech Arena plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. Suggesties en tips kunt u sturen naar redactie[AT]zipmedia.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *