"Navigeren door het HRTech-landschap."
SLUIT MENU

Experts - Bekijk hier alle auteurs

HRTech Arena bevat bijdragen van een groep vaste experts uit de HR/Tech Community. Het streven is om deze community uit te laten groeien tot een netwerk van vele betrokkenen. Als onafhankelijk auteurs zijn de experts zelf verantwoordelijk voor hun eigen artikelen en de meningen die ze hierin geven. Daarnaast worden er bijdragen verzorgd door onze redactie en gastbloggers met een eenmalige bijdrage.

HRTech Arena staat voor iedereen open die een kwalitatieve bijdrage wil leveren.

Heeft u interesse om mee te bouwen aan dit platform, wilt u ook expert worden of heeft u een interessante eenmalige bijdrage als gastblogger, neem gerust contact met ons op: redactie@zipmedia.nl.

Ook kunt u meer informatie vinden over de community en HRTech Arena elders op deze site.

Cris Buningh

Cris Buningh heeft 25 jaar ervaring in de Professional Services, IT en External Workforce industrie.

Lees meer
Redactie

De redactie van HRTech Arena plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. Suggesties en tips kunt u sturen naar redactie[AT]zipmedia.nl

Lees meer
Thomas Vos

Thomas Vos is partner HR Technology bij Crowe Foederer en ondersteunt HR-afdelingen bij digitaliseren en datagedreven werken.

Lees meer
Validata

Validata is een innovatief wereldwijd technologiebedrijf. Met onze toekomstbestendige screeningsoplossingen helpen we jouw organisatie om integriteit te waarborgen. Als marktleider in achtergrondcontroles voor onder andere de financiële, retail-, gezondheidszorg- en zakelijke sectoren, helpen wij klanten wereldwijd om beter geïnformeerde wervingsbeslissingen te nemen.

Lees meer
Yvette Minderhoud

Op dit moment werkzaam in eindverantwoordelijke HR rollen, met oog voor procesmanagement en efficiency naast coaching van mensen en teams.

Lees meer